Viziune, misiune, valori

10 ani | 20,000 hectare de teren operat | Investiții de 50 de milioane euro

Sectorul agricol românesc oferă un potențial imens de dezvoltare. Viziunea noastră este de a poziționa agricultura ca parte a viitorului României, prin crearea de valoare și dezvoltarea comunităților rurale utilizând tehnologie de ultimă generație și profesioniști cu experiență.

Misiunea noastră este de a facilita accesul comunităților locale la o agricultură inovatoare și sustenabilă, valorificând în același timp potențialul terenului, bunul nostru cel mai de preț, într-un sistem de investiții transparent și modern.

Cum ne îndeplinim misiunea:

 • Reunim comunitățile agricole locale într-un ecosistem durabil, care adaugă cu adevărat valoare tuturor celor implicați;
 • Aducem împreună metode și tehnologii inovatoare cu profesioniști cu experiență din agricultură și mediul de business, care caută întotdeauna căi mai bune și mai eficiente de a cultiva;
 • Avem curajul să pășim pe drumuri noi, și administrăm agricultura ca pe o afacere de succes;
 • Avem încredere în noi și în partenerii noștri pentru a crea unul din cele mai bune proiecte agricole de pe piața locală.

Pentru a ne atinge obiectivele:

 • Folosim cele mai moderne tehnologii – ca sa obținem cele mai bune rezultate financiare fermele se vor axa pe folosirea celor mai moderne tehnologii agricole (sisteme de agricultură de precizie precum auto-pilot, controlul secțiunilor, green-eye etc)
 • Utilizăm „conservation soil tillage” – această tehnologie este una dintre cele mai noi tendințe în agricultura modernă. Solul este cel mai important element în procesul de producție iar noi acordăm o atenție deosebită menținerii calităților acestuia.
 • Ne asigurăm de uniformitatea în cultură – aceasta poate fi îndeplinită doar prin calitatea tuturor lucrărilor agricole – lucrările solului, pregătirea patului germinativ, semănatul, aplicarea îngrășămintelor, aplicarea tratamentelor. Uniformitatea în cultură este cheia către recoltele cele mai profitabile.
 • Folosim mecanizarea intensivă – pentru a folosi utilajele agricole, și pentru a le face reglajele în mod corespunzător, personalul din fiecare fermă (șef de fermă, mecanizator) va beneficia de consultanță specializată (instructaje și stagii de specializare).
 • Nu facem compromisuri cu privire la rotația culturilor – rotația culturilor reprezintă unul dintre cei mai importanți factori pentru recoltele cele mai bogate, asigură un control mai bun al buruienilor și bolilor, și contribuie la un echilibru mai bun al nutrienților in sol.
 • Vom face periodic analize de sol – efectuăm teste de sol anual pentru a decide planul de fertilizare precum și pentru a fundamenta decizii cu privire la tehnologia agricolă. Testele de sol vor analiza de asemenea parametrii importanți precum PH-ul sau textura solului.
 • Planificăm și verificăm – cu ajutorul sistemelor digitale (softurilor specializate), asigurăm o planificare atentă precum și verificarea activităților efectuate în teren sau controlul asupra consumurilor. Toate acestea asigură un control deplin asupra operațiunilor în teren.

 

Cu oamenii potriviți, abilități deosebite și acces la capital, ne vom putea atinge obiectivele în 10 ani, făcând Holde unul dintre jucătorii de top ai industriei agricole din România, cu un portofoliu de minim 20.000 de hectare de teren operat și investiții de peste 50 de milioane de euro.