Consiliu de administrație

Holde Agri Invest este o societate pe acțiuni (SA). În ciuda faptului că este o afacere relativ tânără, avem deja o structură organizatorică complexă, conceptualizată ținând cont de viitoarea listare la Bursa de Valori București.

Consiliul nostru de administrație este format din 6 membri

Iulian Cîrciumaru

Președinte

Iulian a lucrat în management consulting în cadrul AT Kearney și PwC, ulterior a fondat 7card, o companie care a fost achiziționată de Sodexo. După exitul din 7card, este investitor de venture capital.

Liviu Zăgan

Membru consiliu

Arhitect de profesie și partener fondator al CUMULUS Architecture, una dintre cele mai importante companii de proiectare din România. Liviu are o experiență de peste 10 ani în agricultură, acumulată la Cerealflor, ferma de familie. La Cerealflor, a accelerat dezvoltarea liniei de cultivare a legumelor, rețeaua KA, a dezvoltat fabrica de procesare și instalația frigorifică și a oferit consultanță agronomică. Ulterior, a contribuit la integrarea în afacere a agriculturii de precizie.

Alex Covrig

Membru consiliu

Alex este expert în finanțe cu o experiență de 25 de ani, care a administrat finanțare de tip capex de peste 50 de milioane de euro. Anterior a ocupat funcția de director financiar și administrativ la Pioneer HiBred și a fost membru al Consiliului de Administrație al celui mai mare producător de morărit și panificație din România – Vel Pitar.

Eugen Voicu

Membru consiliu

Cu peste 25 de ani de experiență în industria serviciilor financiare, Eugen a fost implicat în domenii precum administrare fonduri, pensii private, asigurări și leasing. De asemenea, este implicat în diferite organizații profesionale.

Cosmin Mizof

Membru consiliu

Cosmin are o experiență de peste 10 ani pe piețele de capital locale și regionale, cu diverse roluri în equity research, administrarea portofoliului, managementul riscului, investiții bancare și private equity. Cosmin deține certificate CFA și CAIA.

Leonard Leca

Membru consiliu

Leo Leca are o experiență vastă ca investitor în diferite proiecte de venture capital și private equity. De asemenea, a ocupat funcții de conducere la Tiriac Holding (CEO, CFO) și A&D Pharma (CFO).

Consiliul de administrație este sprijinit în activitate de către Consiliul consultativ. Membrii acestuia sunt:

Daniela Nemoianu

Membru consiliu consultativ

Dan Manolescu

Membru consiliu consultativ

Pierre Cammaert

Membru consiliu consultativ

Pierre Cammaert are 25 de ani de experiență în producția agricolă a culturilor de câmp, 20 de ani de experiență în consultanță tehnică pentru companii agricole. Pierre a absolvit Colegiul Agricol (Dronten Olanda). El se deplasează în diferite părți ale lumii pentru a-și împărtăși cunoștințele și pentru a experimenta diverse condiții pentru cultivarea plantelor. A susținut prelegeri în Serbia, România, Guatemala, Ucraina, Rusia, Arabia Saudită și multe altele; foarte competent în dezvoltarea procesului de producție agricolă și economie, managementul fermelor. Pierre lucrează pentru Delphy (www.delphy.nl), una dintre cele mai importante companii de consultanță din Europa (peste 200 de consultanți în Europa și în întreaga lume).