Echipa de management

Liviu Zăgan

Director General

Arhitect de profesie și partener fondator al CUMULUS Architecture, una dintre cele mai importante companii de proiectare din România. Liviu are o experiență de peste 10 ani în agricultură, acumulată la Cerealflor, ferma de familie. La Cerealflor, a accelerat dezvoltarea liniei de cultivare a legumelor, rețeaua KA, a dezvoltat fabrica de procesare și instalația frigorifică și a oferit consultanță agronomică. Ulterior, a contribuit la integrarea în afacere a agriculturii de precizie.

Alex Covrig

Director Financiar

Alex este expert în finanțe cu o experiență de 25 de ani, care a administrat finanțare de tip capex de peste 50 de milioane de euro. Anterior a ocupat funcția de director financiar și administrativ la Pioneer HiBred și a fost membru al Consiliului de Administrație al celui mai mare producător de morărit și panificație din România – Vel Pitar.

Matei Georgescu

Director Dezvoltare

Arhitect de profesie, Matei a fost implicat în numeroase proiecte de dezvoltare imobiliară. La Holde este responsabil de funcția de business legată de gestionarea și dezvoltarea terenurilor.