Echipa de management

Liviu Zăgan

Director General

Arhitect de profesie și partener fondator al CUMULUS Architecture, una dintre cele mai importante companii de proiectare din România. Liviu are o experiență de peste 10 ani în agricultură, acumulată la Cerealflor, ferma de familie. La Cerealflor, a accelerat dezvoltarea liniei de cultivare a legumelor, rețeaua KA, a dezvoltat fabrica de procesare și instalația frigorifică și a oferit consultanță agronomică. Ulterior, a contribuit la integrarea în afacere a agriculturii de precizie. Liviu Zăgan este director general precum și membru executiv în Consiliului de Administrație al Holde Agri Invest din decembrie 2022.

Adrian Pirciu

Director Financiar

Adrian Pîrciu a absolvit Academia de Studii Economice din București și are peste 20 de ani de experienţă în finanţe, contabilitate și afaceri. Înainte de a fi numit Director Financiar al Holde Agri Invest, domnul Pîrciu a deţinut funcţia de Group Financial Controller în cadrul Holde.

Matei Georgescu

Director Dezvoltare

Arhitect de profesie, Matei a fost implicat în numeroase proiecte de dezvoltare imobiliară. La Holde este responsabil de funcția de business legată de gestionarea și dezvoltarea terenurilor.