Echipa de management

Liviu Zăgan

Director General

Arhitect de profesie și partener fondator al CUMULUS Architecture, una dintre cele mai importante companii de proiectare din România. Liviu are o experiență de peste 10 ani în agricultură, acumulată la Cerealflor, ferma de familie. La Cerealflor, a accelerat dezvoltarea liniei de cultivare a legumelor, rețeaua KA, a dezvoltat fabrica de procesare și instalația frigorifică și a oferit consultanță agronomică. Ulterior, a contribuit la integrarea în afacere a agriculturii de precizie. Liviu Zăgan este director general precum și membru executiv în Consiliului de Administrație al Holde Agri Invest din decembrie 2022.

Daniel Adam

Director Financiar

Daniel Adam este un executiv cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar și operațional. De-a lungul carierei sale, acesta a ocupat diverse poziții de conducere la EDS Group (Euro-Druckservice GmbH), atât la nivelul grupului, cât și la cel al subsidiarei din România, World Class și Infopress, contribuind la optimizarea proceselor financiare și de afaceri ale acestora.

Matei Georgescu

Director Dezvoltare

Arhitect de profesie, Matei a fost implicat în numeroase proiecte de dezvoltare imobiliară. La Holde este responsabil de funcția de business legată de gestionarea și dezvoltarea terenurilor.